Menü
SAÇ BAKIM RUTİNİ
08.02.2022

SAÇ BAKIM RUTİNİ

Saçlarınız uzun, kısa, kıvırcık düz hangi saç tipinde olursa olsun bakımlı bir saç her ortamda kendisini belli eder. Saçlarınızın her ortamda size güven vermesini istiyorsanız, saçlarınıza uygun şampuan, krem, maske ve bakım yağları ile etkin bir saç bakım rutini oluşturmanız gerekmektedir.

Sabah Akşam Saç Toniği ile Saçlarınıza Canlılık Katın

Saçlarınızın canlı ve parlak görünümüne destek vermek için özel formülleri ve zengin içerikleriyle saç sprey şeklindeki saç tonikleri ile saç bakım rutininize pratik bir başlangıç yapabilirsiniz.

Şampuanlama Öncesi Peeling Desteği

Saç bakımı rutininde duş ve duş sonrası aşamalar önemli bir süreç olarak karşımıza çıkmaktadır. Duş öncesi saç peelingi kullanarak saçlarda biriken yağın ve kirlerin güçlü bir şekilde arındırılması ile birlikte saç diplerinde tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine yardım etmiş olursunuz.

Şampuan ile Saçlarınızı Arındırın

Şampuanlama, saçların temizlenmesinin yanı sıra, saçın doğal nem dengesine katkı sağlayarak kökten uca kadar beslenmesine ve çevresel koşullara karşı güçlenmesine destek veren, saç bakım rutininin merkezinde yer alan bir uygulamadır.

Saç Kremi ya da Saç Bakım Yağı

Saç bakım krem ve saç bakım yağları multifonksiyonel özellikleri ile şampuanlama işlemi sonrası kritik bir noktada bulunmaktadırlar. Şampuanlama işlemi sonrasında kullanılan bu ürünler sadece saçın yumuşak olmasına yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda saç kabarmasına ve elektriklenmesine karşı sunduğu destekle saçların kolay taranma ve açılmasına katkı sağlarlar. Saç bakım yağları içerik özellikleri itibariyle saçların ihtiyacı olduğu bakım desteğini sunarak daha canlı ve parlak saçlara ulaşılmasına zemin hazırlarlar.

Maske ile Saçlarınızı Ödüllendirin

Saç bakım rutininize haftalık olarak ekleyebileceğiniz önemli aşamalardan biri de saç maskesi uygulamasıdır. Etkili içeriklerinin yanı sıra keratin ve botoks desteklerini evde uygulama imkânı tanıyan saç maske çeşitleri ile, saçlarınıza daha yoğun ve etkin bakım imkânı sağlayabilirsiniz.