Menü
CLINOIL MULTİ FONKSİYONEL BAKIM YAĞI İLE YAZA MERHABA
31.05.2022

CLINOIL MULTİ FONKSİYONEL BAKIM YAĞI İLE YAZA MERHABA

Yaz ayları hem cildimiz hem de saçlarımız için önemli bir mevsimdir. Öncelikle hiçbirimiz tüm yazı kapalı mekanlarda geçirmek istemeyiz. Güneş ışınlarının uygun zaman ve sürede alımı D vitamini oluşturmasına destek olur. Güneşin yararlı desteğinden faydalanabilmek ne kadar değerli ise, zararlı ışınlarının yanı sıra deniz ve havuz etkisiyle hem cildimizde hem saçlarımızda istenmeyen oluşumlarla karşı cildimizi korumak o denli önemlidir. Bronzlaşma ve güneşin faydalarını güvenli bir şekilde alma arasındaki farkı unutmamamız gerekir. Cildimize ve saçımıza yeterli özeni göstermediğimiz taktirde, kuruluk, yıpranma ve zamanla cansızlaşan saç ve cilt yapısı ile karşı karşıya kalabiliriz.

CLINOIL BAKIM YAĞININ ÖNEMİ

Özel geliştirilmiş formülasyonu sayesinde içerisindeki yağların doğal özlerinin cilde etki etmesini daha kolay ve hızlı şekilde hissedeceğiniz clinoil multifonksiyonel bakım yağı, başta güneş olmak üzere olumsuz çevresel faktörleri, iklim farklılıkları ve sıcak soğuk hava geçişlerinin neden olduğu nem kayıplarının önlenmesine destek olur. Hassas ciltlerin korunmasına yardımcı olurken, cilt çatlaklarının oluşmasına ve var olanların azaltılmasına katkı sağlar.

YAZIN CİLT BAKIMINDA CLINOIL

Lavanta bazlı clinoil bakım yağı, papatya, biberiye ve aynı sefa, jojoba, avokado, buğday, nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği gibi güçlü doğal içerik desteği ile özellikle güneşe maruz kalma ile yoğunlaşan cilt lekeleri ve ton farklılıkları gibi istenmeyen cilt oluşumlarını önlemeye ve var olanların görünümlerinin azaltılmasına yardımcı olmayı amaçlar.   

GÜNEŞLENME SONRASI SAÇ VE CİLT İÇİN RAHATLATICI ETKİ

Cilt tarafından yüksek emilim özelliği ile ciltte yağlı his oluşturmayan Clin Oili, güneş ve banyo sonrası yatıştırıcı cilt bakım yağı olarak kullanabilirsiniz. Özellikle içerisindeki doğal yağlarla güneşin ciltte meydana getireceği hasarlara karşı onarıcı bakım desteği sağlayabilirsiniz. Cildinizdeki kullanımın yanı sıra temiz saçınıza masaj yoluyla yapacağınız uygulamalarla güneş başta olmak üzere çevresel etkilerin saçlara verdiği zararın azaltılmasına katkı sağlayabilirsiniz.

DOĞAL YAĞLARLA BÖCEKLERİ CİLDİNİZDEN UZAK TUTUN

Lavanta ve biberiye yağının önderliğinde cildinize yaklaşan böceklerin uzaklaşmasına yardımcı olurken ısırılmalar, karşısında cildinizde gelişen hassasiyet ve kaşıntıların azaltılmasına yardımcı olur.

MAKYAJ ALTI BAZ İÇİN

Makyaj yapmadan önce masaj yolu ile cildinize uygulayınız. Bakım yağı cilt tarafından emildikten sonra makyajınızı uygulayabilirsiniz.