Menü
RENKLİ GÜNEŞ KREMLERİ GÖZENEKLERİ TIKAR MI?
07.07.2022

RENKLİ GÜNEŞ KREMLERİ GÖZENEKLERİ TIKAR MI?

Cildimizi, dış çevrenin özelliklede güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya almak için, UV ışınlarının cildimize ulaşmasını engellemeye yardımcı olan güneş koruyucu ürünleri kullanmamız, önemli bir cilt bakım rutini basamağı olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Renkli Güneş Kremlerine İlgi Neden Arttı?

Özellikle sıcak yaz ayları başta olmak üzere, makyaj yapmadan cildin daha pürüzsüz ve parlak bir görünüme sahip olmasını isteyen birçok kişi, yapısında hem güneş kremi hem de ton eşitleyici özelliği olan renkli güneş kremlerini tercih etmektedirler.

Renkli Güneş Kremleri Gözenekleri Tıkar Mı?

Kozmetik ürünlerle ilgili, ciltte oluşturup oluşturmayacağı merak edilen ve sıkça soru yöneltilen konuların başında, kullanılan ürünün gözenekleri tıkayıp tıkamadığı konusu gelmektedir. Yeni nesil teknolojilerle üretim yapan, güvenilir üreticilerden alınan ürünlerde böylesi bir risk bulunmamakla birlikte, ürünün cilt bakım rutinlerine ve kullanım tavsiyelerine göre uygulamak böylesi bir sonuçla karşılaşılmaması için yapılması gerek önemli bir yaklaşım olacaktır.

DOĞRU ÜRÜN DOĞRU MARKA SEÇİMİ

Cilde kolay uyum sağlayan yapılarının yanı sıra, su bazlı yapışkanlık hissi bırakmayacak şekilde geliştirilmiş ürünlere ulaşarak, güneş koruma ile birlikte, gözenek sorunu yaşamadan cilt tonunun eşitlenmesine ve leke görünümünün azalmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Renkli Güneş Kremleri ile Doğal Görünüm

Gözenekleri tıkamamak için özenle geliştirilen renkli güneş kremlerini kullanarak güneşin zararlı ışınlarından korunurken, cilde verdiği pürüzsüzlük hissi ile birlikte daha doğal bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz.